Wilt u Zelf een Website Bouwen?

Zelf een website bouwen lijkt redelijk eenvoudig. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om zonder kennis van HTML een website te maken.

Maar weinig mensen slagen er echter in om van hun website een succes te maken

Welke technieken moet u leren?

HTML is de taal waar webpagina’s mee zijn opgebouwd. Nu is het natuurlijk handig om alle codes te kennen, maar voor een succesvolle website is kennis van HTML niet het belangrijkste.

Bovendien is het ook mogelijk om gebruik te maken van HTML editors die van uw tekst HTML maken.

Naast HTML zijn er nog vele andere technieken die u kunt gebruiken, zoals CSS, Javascript, Flash en ga zo maar door. Deze zijn allemaal bedoeld om de mooiste websites te maken. Maar ook die zijn niet bepalend voor uw succes.

Gebruik van Wordpress of andere pakketten

In feite kunt u ook heel mooie websites bouwen met behulp van Wordpress, of andere standaard pakketten. Met behulp van eenvoudige Website sjablonen heeft u dan in korte tijd een mooie website online.

Maar er bestaan miljoenen van deze websites, die nauwelijks bezoekers trekken.

Wat gaat er mis bij al die websites?

Zowel de techneuten die met mooie technieken een website bouwen, als de gebruikers van standaard pakketten, maken een belangrijke fout.

Zij geloven dat als je maar een website maakt, de bezoekers vanzelf komen. Maar helaas.

Ze bewijzen het zelf:

Yola, een online tool om gemakkelijk websites te bouwen, verwelkomde onlangs haar 3 miljoenste gebruiker. En trots vermeldden ze dat al die websites samen nu 28 miljoen bezoekers per maand trekken (het nieuws-artikel staat inmiddels niet meer online...).

Dat is slechts 9 bezoekers gemiddeld per website per maand.

Dat is dus zo ongeveer de hoeveelheid bezoekers die je kunt verwachten als je "gewoon" een mooie website bouwt.

Hoe trek je dan meer bezoekers?

Het is weldegelijk mogelijk om zelf een website te bouwen die veel meer bezoekers trekt. Lees ons Plan van aanpak er maar op na.

En ja, met dat plan van aanpak kun je zelf aan de slag, door ook HTML te leren, en CSS, en Javascript, enzovoorts. Maar het is veel eenvoudiger om een uitgebreid tool pakket te gebruiken, dat alles bevat wat je nodig hebt om een succesvolle website te bouwen.

Wij gebruiken hiervoor Site Build It (SBI), in feite het enige pakket op de wereld wat alles in zich heeft. Lees onze Site Build It recensie om u te laten overtuigen van dit pakket.

Deze statistieken bewijzen het

Kijk even naar de lange lijst van SBI websites die zich in de top 1% websites van de wereld bevinden.

En nee, SBI heeft geen miljoenen klanten, maar "slechts" zo'n 40.000. Maar liefst 60% daarvan bevindt zich in de top 3% van de wereld.

Belangrijk daarbij is nog te vermelden dat al deze websites gestart zijn door particulieren of kleine ondernemers, hoewel velen inmiddels niet meer klein te noemen zijn.

Wilt u meer weten over Zelf een Website Bouwen, of overweegt u hem toch te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

View Patrick van der Meer's profile on LinkedIn Follow zondervleugels on Twitter

Gratis rapport

Over de juiste kopteksten op een website


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com

Heeft u al een website, met weinig bezoekers?

Vraag om een Website Diagnose!!