Waarom is een website nodig?

"Je hebt een website nodig" wordt regelmatig gezegd. Of je nu een eigen bedrijf hebt, er één wilt beginnen, een hobby uitoefent, of anderszins iets te vertellen hebt, een website lijkt een goede manier om jezelf te presenteren.

Het wereld wijde web groeit nog iedere dag. Websites van middenstanders, mkb bedrijven, multinationals en particulieren zien nog iedere dag het licht. Het lijkt aantrekkelijk, en volgens velen zelfs noodzakelijk om een website te beginnen. Maar waarom zou u hier eigenlijk aan moeten beginnen? Wat is het doel van uw eventuele website?

Uzelf etaleren

Velen bouwen een website om zichzelf of hun bedrijf te etaleren. Een website betekent een domein, en dus een domeinnaam. Deze naam verschijnt vervolgens op al uw documentatie, briefpapier, visitekaartjes en advertenties. Heeft u eigenlijk wel een website nodig, of eigenlijk alleen een domeinnaam? En heeft u wel goed nagedacht over die domeinnaam?

Meer mogelijk

Met een website kunt u echter veel meer doen dan het etaleren van uw bedrijf, producten en diensten. Met de juiste aanpak kan uw website zelfs zorgen voor een stabiele vorm van inkomsten. Uiteraard door de verkoop van uw producten of diensten, maar ook op manieren die u nooit had vermoed.

Zelf maken of niet

Bent u ervan overtuigd dat u een website nodig heeft? Dan kunt u die natuurlijk zelf maken. Maar al snel blijkt dit toch lastiger dan gedacht, en dient u zich te verdiepen in lastige technieken. Velen laten daarom een website maken, maar verzanden hierbij in hoge kosten, terwijl de opbrengsten van een website u nog niet duidelijk zijn.

De methode die ons voor ogen staat, en die haar succes al vele malen bewezen heeft, zorgt er voor dat u zonder uitgebreide kennis en zonder grote investeringen kunt komen tot een succesvolle website. Mits u maar de juiste Aanpak volgt!!


Keer terug van Website nodig? naar Een Succesvolle Website Bouwen

View Patrick van der Meer's profile on LinkedIn Follow zondervleugels on Twitter

Gratis rapport

Over de juiste kopteksten op een website


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com

Heeft u al een website, met weinig bezoekers?

Vraag om een Website Diagnose!!