Testimonials, oftewel wat onze klanten ervan zeggen

Testimonials zeggen vaak meer over een product of bedrijf, dan wat het bedrijf zelf te vertellen heeft. Daarom laten we graag hier een paar van onze klanten aan het woord:

"Ik vroeg me af of je de garanties wel waar kon maken"

Lia Smits

Toen ik je website las vroeg ik me af of je wel waar kon maken wat er staat over jouw methode, en de hoeveelheid bezoekers en klanten die je garandeert.

Maar nu de door jouw gemaakte website af is doet hij het al direct tweemaal zo goed in Google dan mijn oude website. De website gaat ongetwijfeld in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen! Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Ik ben zeer te spreken over je betrokkenheid bij mijn product. En de prettige, rustige manier van communicatie, zowel persoonlijk als via de mail. Je straalt zelfvertrouwen uit met betrekking tot wat je aanbiedt, en je hebt duidelijk veel kennis rond het onderwerp website bouwen.

Ik zou je diensten willen aanbevelen aan alle startende ondernemers. Naast bezoekers en klanten geeft je aanpak een starter hoop, enthousiasme, en moed om door te gaan met de onderneming.

Lia Smits heeft een passie voor wandelingen in Marokko. Zonder Vleugels hielp haar met het ontwikkelen van het concept van ontspannen wandelreizen Marokko, en bouwde de website voor haar nieuwe bedrijf.

"Ik had niet gedacht dat het mogelijk was"

Sabine Kuipers

Voordat we aan mijn website begonnen, had ik nooit kunnen voorzien wat ik nu bereikt heb. Een website was helemaal nieuw voor mij, en hoewel je me precies vertelde wat te doen, had ik er weinig vertrouwen in.

Nu, drie jaar later, ben ik zeer verrast dat het zo goed gaat. Meer dan 1000 bezoekers per dag trekt de website nu. En nog belangrijker: hij brengt daadwerkelijk geld op.

Ik ben trots op wat ik bereikt heb. Met jouw tips bouw ik de pagina's zo op dat ze goed gevonden worden. Je staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, maar dat is steeds minder vaak nodig.

Ik kan Zonder Vleugels aan iedereen aanbevelen. Je werkt vanuit de wensen van de klant. Je luistert goed en bouwt dan een website die aan alle verwachtingen voldoet. En vooral bezoekers en klanten trekt, daar gaat het toch om.

Sabine Kuipers begon in 2008 aan haar website Vakantie met kinderen. Krap een jaar later kwamen de eerste affiliate inkomsten voor haar nieuwe bedrijf.


Keer terug van Testimonials naar Een Succesvolle Website Bouwen

View Patrick van der Meer's profile on LinkedIn Follow zondervleugels on Twitter

Gratis rapport

Over de juiste kopteksten op een website


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com

Heeft u al een website, met weinig bezoekers?

Vraag om een Website Diagnose!!