Wat Zijn Sociale Media?

En waar zijn die knoppen voor?

Sociale media laten u het Internet gebruiken om contact te leggen met anderen. Dat kan zijn via sociale netwerken zoals Hyves, MySpace of Facebook, waar u de pagina's van vrienden en kennissen met al hun interesses kunt zien. Maar het kan ook via sociale bookmarking (bladwijzer) diensten zoals StumbleUpon, Yahoo! Buzz en Delicious, waar u uw favoriete bladwijzers deelt met anderen.

Sociale media staan u ook toe om het Internet aan te passen naar de manier waarop u het het liefst wenst te gebruiken. Hierbij kunt u denken aan...

  • het labellen van de pagina's die u nuttig vindt, zodat u (en anderen) ze later gemakkelijk gesorteerd kunt terugvinden

  • het opslaan om later te lezen

  • het bijdragen aan het Internet door commentaar te geven, of door korte pagina's te maken over uw favoriete onderwerp.

Deze knoppen laten u de Web pagina die u zojuist heeft gelezen op www.succesvolle-website-bouwen.com gemakkelijk delen met anderen, door hem toe te voegen aan uw favoriete sociale media tool. Hoe? Door eenvoudig te klikken op de desbetreffende knop. Er hoeft niets te worden ge-download of geïnstalleerd.

Indien u nog geen van deze Sociale Media gebruikt, dan kunt u hiermee beginnen door op de knop van uw keuze te klikken, waarna u een account kunt aanmaken. Zodra uw account is aangemaakt, kunt u deze pagina delen met uw vrienden en familie, of hem bewaren om later te lezen.

Uiteraard bent u niet beperkt tot de knoppen die u hier ziet. U kunt ieder van deze Sociale Media gebruiken, of een pagina van www.succesvolle-website-bouwen.com toevoegen aan het platform dat u al gebruikt.

Sluit dit Vinster