Sluit dit venster

Wat Is RSS?

Klik op willekeurig welke oranje RSS knop om de laatste pagina's van www.succesvolle-website-bouwen.com automatisch te ontvangen.

U kunt RSS overal op het Internet gebruiken om nieuws te ontvangen van CNN, de BBC, de NOS, of wie dan ook. Gebruik RSS om op de hoogte te zijn van de laatste uitgebrachte CD's, DVD's, of films. En van de laatste toevoegingen op Succesvolle Website Bouwen natuurlijk.

Met RSS kunt u uw favoriete delen van het Internet naar u toe laten komen. U hoeft niet meer overal te gaan kijken of er updates zijn, en bladwijzers zijn nauwelijks nog nodig!

"RSS" betekent "Really Simple Syndication." Maar dat is gewoon een sjieke manier om te zeggen dat je van alle updates op succesvolle-website-bouwen.com op de hoogte kunt blijven zonder de website iedere week te bezoeken om te zien wat er is veranderd. Nieuwe pagina's en updates van oude pagina's worden doorgegeven via RSS.

Hoe gebruikt u RSS? Gemakkelijk!

Download een gratis RSS Lezer (of scroll naar beneden om te lezen over online Lezers). Dit is speciale software die de RSS feeds leest...

Windows -- RssReader
http://www.rssreader.com/

Mac -- NetNewsWire
http://www.newsgator.com/Individuals/NetNewsWire/

Zodra u er één geïnstalleerd hebt, hoeft u slechts dit te doen:

copy shortcut

Klik met de rechtermuisknop (control-klik voor Mac gebruikers) op de oranje RSS knop op willekeurig welke pagina op succesvolle-website-bouwen.com, of op een blog of nieuwsbron waar u in geïnteresseerd bent. Selecteer Copy Shortcut ("Koppelingslocatie kopiëren" in het Nederlands en "Copy Link to Clipboard" op een Mac), en plak de URL in uw RSS Lezer.

En dat is alles! U bent geabonneerd.


U kunt ook een Online RSS Lezer gebruiken, zoals iGoogle/Google, My MSN, of My Yahoo! Reader. Zie onderstaande knoppen die u op de website tegenkomt.

XML RSS Add to Google Add to My Yahoo!
Add to My MSN Add to Newsgator Subscribe with Bloglines

Klik op de juiste knop om de RSS feed aan de desbetreffende Lezer toe te voegen. Indien u nog geen account hebt bij die lezer, dan kunt u die direct aanmaken na het klikken op de knop van uw keuze.

Sluit dit venster