Over ons, 3 van de partners in het Startersfonds

Het Startersfonds kent een groot aantal partners. Enkelen daarvan hebben hun krachten gebundeld om voor iedere starter het optimale pakket samen te stellen. Deze partners stellen zich hier voor.

Zonder Vleugels: Patrick van der Meer

Met zijn bedrijf Zonder Vleugels helpt Patrick van der Meer talentvolle bedrijven beter van de grond te komen. Hij doet dat met een combinatie van bewezen Marketing technieken, verzameld onder de noemer Informatie Marketing.

Een greep uit het aanbod van Zonder Vleugels:

  • Het Gat in de Markt onderzoek. Op een uitgekiende manier weet Zonder Vleugels voor iedere ondernemer het gat, danwel de gaatjes in de markt te vinden. Dit vormt een krachtige basis voor jouw succes
  • Een Unieke Marketingpropositie. Hoe je jezelf binnen (het gat in) de markt positioneert is bepalend voor je succes. Waar iedere marketing goeroe stopt bij de uitleg hiervan, gaat Zonder Vleugels een stap verder om het samen met jou je propositie te bepalen.
  • Content voor online en offline media. Teksten en andere content om jouw propositie optimaal te presenteren
  • Internet Marketing en Zoekmachine optimalisatie. Implementatie van bovenstaande elementen in websites die niet alleen bezoekers, maar ook klanten trekken.

Door het gebruik van bovenstaande, bewezen elementen, geeft Zonder Vleugels een unieke garantie af: trek je binnen 6 maanden geen klanten, dan krijg je je geld terug!

Meer informatie op www.zondervleugels.nl.

100% Rapi: Cinda Raaphorst

Vanwege haar eigen, gratis huis-aan-huis blad 100% in de Regio mag Cinda zich verheugen in een toenemende bekendheid in het Groene Hart Noord. Het blad heeft inmiddels een oplage van 100.000 stuks en kan je bijna niet meer missen.

Maar Cinda doet meer. Haar bedrijf 100% Rapi doet de vormgeving niet alleen van haar eigen blad, maar ook voor de websites, folders en andere materialen van verschillende bedrijven.

En sinds begin 2012 is Cinda ook de vrouw achter het Nieuws-portaal Nieuwsregio.nl

StudioMooon: Manuella Slof-Keijzer

Tekstschrijfster en fotografe Manuella Slof-Keijzer heeft zich gespecialiseerd in het helpen van ZZP'ers. "Kleine zelfstandigen willen graag alles zelf doen. Toch kun je met een beetje hulp je communicatie sterk verbeteren, en daardoor meer klanten trekken".

Door fotografie en teksten te combineren, houdt Manuella de kosten laag, en de resultaten hoog.

Meer informatie op www.studiomooon.nl.

En anderen...

Daar waar een startende ondernemer iets nodig heeft wat buiten onze werkterreinen ligt, schromen wij niet om de hulp van andere partners in te roepen.

Zo kunnen wij inmiddels ook modules bieden voor het maken van video-testimonials, het inwinnen van financieel advies, en het beplakken van gevels en auto's. En er is nog meer mogelijk.

Wil je meedoen?

Wil je jouw diensten ook als modules beschikbaar stellen voor starters? Laat het ons gerust weten!

Het is onze doelstelling om iedere starter een optimaal pakket te kunnen bieden. En daarbij geloven we niet in concurrentie, maar wel in samenwerking. ZO zullen verschillende vormgevers bijvoorbeeld verschillende stijlen hebben. Wij tonen die verschillen, en de starter beslist.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Vraag een gesprek aan
Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Specifieke vraag
Naam*
E-mail adres*

Keer terug naar het Startersfonds