Hoe klanten werven?

Door ons uitgekiende proces met klant garantie!

Hoe klanten werven is de grote vraag waar startende ondernemers voor staan. Maar ook bestaande ondernemingen hebben grote moeite dit in te vullen.

Niemand zit te wachten op weer zo'n brochure! Niemand zit te wachten op weer zo'n brochure!

De meeste bedrijven maken namelijk een website, waarop zij vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Een soort online brochure dus. En ze verwachten dan dat de klanten wel komen.

Maar er zijn vele bedrijven die ongeveer hetzelfde doen. En dus ook duizenden websites die tevergeefs wachten tot ze gevonden zullen worden. Mensen zitten niet te wachten op weer zo'n online brochure!

Een goede propositie is essentieel

Maar ook off-line geldt dat er veel soortgelijke bedrijven zijn waartegen u concurreert. Vaak wordt er dan slechts vergeleken op prijs, maar wilt u echt de goedkoopste zijn?

Om op te vallen in de grijze massa, is een goede propositie heel belangrijk. Met zo'n propositie onderscheidt u zich van de concurrentie, en hoeft u niet meer op prijs te concurreren.

Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe komt u echter aan zo'n goede propositie. Eentje die ervoor zorgt dat de klanten als vanzelf naar u toekomen.

Het begint met goed onderzoek

Uiteraard weet u waar uw bedrijf goed in is. U heeft een bepaalde kennis en kunde waar zeker vraag naar is. Maar hoe kan dat het beste gepresenteerd worden?

Wij starten daarom voor u met een uitgebreid onderzoek. We onderzoeken waar veel naar gezocht wordt op het Internet. Maar we onderzoeken ook waar al veel aanbod voor is.

Met andere woorden: waar liggen de gaten in de markt?

Het resultaat is een lijst relevante onderwerpen, waar mensen interesse in hebben, en waar nog maar weinig over te vinden is.

Maar er is meer te onderzoeken

Samen met u kijken we ook naar wat u aanbiedt, en wat uw (potentiele) klanten daar van vinden. Waar bent u goed in? welke problemen van uw klanten kunt u oplossen? Wat kunt u nog toevoegen aan uw dienstverlening?

Met alle ingrediënten creëren we samen met u een unieke propositie. Een propositie die onweerstaanbaar is voor uw potentiële klanten.

Hoe presenteert u die unieke propositie?

De vraag hoe klanten werven is echter nog steeds niet opgelost. De unieke propositie helpt, maar pas wanneer u in gesprek bent met een klant.

Om uw propositie bekend te maken hoeft u dus alleen nog maar in contact te komen met uw klanten. En daar komt ons eerder uitgevoerde onderzoek weer om de hoek kijken.

We weten uit ons onderzoek immers waar klanten naar zoeken. Het is nu alleen nog maar een kwestie van uw kennis en kunder vertalen naar de informatie waar potentiële klanten naar op zoek zijn.

En ook daarmee helpen we u

Een online informatiezuil trekt bezoekers Een online informatiezuil trekt bezoekers

We starten een interactief proces van vraag en antwoord om uw kennis te vertalen naar de juiste informatie voor op uw website. Wij schrijven voor u wervende teksten, op basis van uw kennis en unieke propositie.

Het resultaat is geen gewone website, maar een online informatiezuil. Mensen, die op zoek zijn naar informatie, zullen uw informatiezuil vinden. Zij zullen uw kennis tot zich nemen en u als expert in uw vakgebied erkennen.

En tenslotte zullen ze niet om uw unieke propositie heen kunnen, en klant bij u worden.

Lees meer over onze dienst voor startende ondernemers


Keer terug van Hoe Klanten Werven naar Succesvolle Website Bouwen

View Patrick van der Meer's profile on LinkedIn Follow zondervleugels on Twitter

Gratis rapport

Over de juiste kopteksten op een website


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com

Heeft u al een website, met weinig bezoekers?

Vraag om een Website Diagnose!!