Eenvoudig, Veilig, en Goed Investeren in een Website

Veilig en goed investeren is met de huidige kredietcrisis bijna niet meer mogelijk. Zelfs sparen levert al onzekerheden op. Het is echter eenvoudig mogelijk om uw geld goed te investeren, en er nog een leuke hobby aan over te houden ook!!

Heeft u nog vertrouwen in de Beleggingswereld?

De beurzen hebben de afgelopen tijd flinke klappen moeten incasseren. Maar waar je voorheen nog kon stellen dat het verstandig was om na dergelijke slechte tijden te investeren in beleggingen, daar gaat die vlieger nu niet op.

Het hele vertrouwen in de financiële markt is namelijk verdwenen. De huidige koersen zijn niet alleen laag, maar ook nog zeer instabiel. Ieder moment kan men weer een tegenslag verwachten.

Wilt u toch veilig en goed investeren?

U zult op zoek moeten naar een alternatieve manier van investeren. U kunt daarbij op zoek naar bedrijfjes in de buurt, waar u vertrouwen in heeft. Of een investering in goederen die hun waarde niet verliezen.

Maar waarom investeert u niet in Uzelf?

Dat klinkt misschien vreemd, maar een investering in uzelf is op een eenvoudige manier mogelijk.

Bij een investering in uzelf denkt u wellicht aan cursussen voor zelfontwikkeling, of andere zaken die u veel tijd kosten. Dat hoeft echter niet: U kunt in uzelf investeren zonder dat het u veel tijd kost.

Investeer in uw eigen website

Een eenvoudige, veilige, en goede investering is een eigen website.

Mits die maar op de juiste manier is opgezet.

Tussen onze Referentie websites vindt u er een paar die inmiddels een mooie investering zijn gebleken voor de eigenaren. Na het opzetten van deze websites heeft het enkele maanden tot een jaar geduurd, totdat de investering vruchten begon af te werpen.

Ieder van deze websites (OK, niet die van de actiegroep) levert inmiddels honderden euro’s per maand op.

Ja, u leest het goed, enkele honderden euro’s per maand, zonder dat er extra inspanningen of investeringen meer voor nodig zijn.

Maar zou er nog verder worden geïnvesteerd, dan zouden die inkomsten alleen maar toenemen.

Wat moet u dan investeren?

Het hangt van u af of u uw tijd en energie, of vooral wat geld wilt investeren. In alle gevallen kunnen wij u op weg helpen om een Succesvolle Website op te zetten, die uw investering weer terug zal betalen.

Van u verwachten we verder dat u een onderwerp kiest voor uw website. Dat kan uw hobby zijn, of iets waar u verstand van heeft. Maar wij kunnen u ook helpen om een geschikt onderwerp te vinden, één waarvan we verwachten dat het het gewenste rendement zal opleveren.

Welk rendement kan u verwachten?

Een veilige en goede investering neemt niet alleen toe in waarde, maar betaalt ook regelmatig uit.

Dat is wat uw website straks ook gaat doen. Het rendement in het eerste jaar zal laag zijn, maar in het tweede jaar zal uw website u terug gaan betalen. Hoeveel? Dat hangt van veel zaken af.

Maar als u de juiste keuzes maakt, dan keert uw website jaarlijks enkele malen uw investering uit. Inderdaad, een rendement van meer dan 100% per jaar.

Kent deze manier van investeren geen nadelen?

Jawel, maar dat is er eigenlijk maar één: u kunt niet een willekeurig groot bedrag investeren.

De investering betreft maar een relatief klein bedrag (zijnde de kosten voor het door ons laten bouwen van de website, als u dat zelf niet wilt doen).

Voor meer informatie over deze manier van veilig en goed investeren, neemt u vrijblijvend contact met ons op

View Patrick van der Meer's profile on LinkedIn Follow zondervleugels on Twitter

Gratis rapport

Over de juiste kopteksten op een website


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com

Heeft u al een website, met weinig bezoekers?

Vraag om een Website Diagnose!!