Geld Verdienen met uw Website: Laat u niet gek maken!!

Voordat we u op deze pagina laten zien hoe geld te verdienen is met uw website, willen we eerst een fabeltje uit de wereld helpen: ieder aanbod om snel rijk te worden via het Internet berust op bedrog!!

Ga dus niet in op de vele aanbiedingen om voor weinig geld een e-book, cursus, of wat dan ook te kopen wat u in korte tijd rijkdom belooft. Het is wel degelijk mogelijk om geld te verdienen met een website, maar het kost tijd, uw inzet en de nodige moeite.

Noot: het is ook mogelijk om alleen uw geld te investeren. Door het uitbesteden van de bouw van een Succesvolle website kunt u uw geld eenvoudig, veilig en goed investeren, een verademing met de huidige kredietcrisis.

Bent u dus bereid om uw tijd langdurig te investeren in uw website? Lees dan verder. Mits u het juiste pad bewandelt is het ook nog eens leuk om te doen.

Heeft u al een succesvolle website?

Stap 1 is natuurlijk het hebben van een succesvolle website. Er dienen bezoekers te zijn aan wie u producten, diensten, of informatie kunt verkopen.

Over het verkrijgen van een succesvolle website gaat de rest van deze website. Maar u bent waarschijnlijk eerst geïnteresseerd in hoe daar dan geld mee te verdienen is.

Onderstaand worden verschillende mogelijkheden om geld te verdienen daarom nader toegelicht.

Wilt u geld verdienen met advertenties op uw website?

Het plaatsen van advertenties is een mogelijke bron van inkomsten voor ieder medium. Zo ook voor uw website. Maar velen zitten niet te wachten op vervelende banners en bewegende plaatjes die de bezoekers afleiden.

Er is echter goed nieuws voor u: banners en plaatjes trekken wel snel de aandacht, maar zijn het minst effectief voor adverteerders. Veel meer resultaten hebben tekst advertenties, mits die aansluiten op de inhoud van uw website.

Een bijzonder goede manier van adverteren is Adsense, oftewel de Google Ads die u waarschijnlijk al vaak gezien heeft. De kracht van Adsense is dat Google automatisch relevante advertenties zoekt bij de inhoud van uw pagina.

In zekere zin biedt een Adsense pagina uw bezoeker dus nog meer nuttige informatie over het onderwerp dat hij zoekt.

Verkoop producten van een ander

Een andere mogelijkheid om geld te verdienen met uw website, is het verkopen van producten van een ander. U hoeft dus zelf helemaal geen producten te hebben om geld te verdienen!!

Vele grote bedrijven hebben zogenaamde affiliate programma’s opgezet. Hiermee bieden ze eigenaren van websites de mogelijkheid om hun producten te verkopen. Belangrijk is daarbij, dat uw website relevante informatie heeft over de producten van de fabrikant.

Lees hier meer over Affiliate Marketing

De producten hoeven echter niet van grote bedrijven met een affiliate programma te zijn. Indien u in uw buurt lokale aanbieders van producten kent, dan staat niets u in de weg om deze producten op een grotere schaal via uw website aan te bieden. De lokale aanbieder zal maar al te graag een afspraak met u hierover willen maken.

Uw eigen producten en diensten verkopen

Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen producten te verkopen. Heeft u al een winkel, dan kunt u ook een succesvolle webwinkel maken, te beginnen met uw succesvolle, informatieve website.

Naast producten kunt u ook uw diensten verkopen. Met uw succesvolle website toont u zich een expert op uw vakgebied. Dat opent al snel de mogelijkheid naar het bieden van advies op uw vakgebied. Ook wanneer u daar nooit over heeft nagedacht wordt u op deze manier een onafhankelijk adviseur.

Bundel uw kennis in een e-boek

Een andere mogelijkheid om uw kennis te gelde te maken is het creëren van een e-boek. Gaat u maar na: als adviseur verkoopt u uw kennis telkens aan één persoon of bedrijf. Met een e-boek verkoopt u uw kennis telkens weer aan nieuwe geïnteresseerden verkopen. Dit kan dus een blijvende bron van inkomsten voor u vormen.

Naast e-boeken kunt u ook nog denken aan e-producten, oftewel e-goods. Denk daarbij aan foto collecties, (eigen) muziek, animaties, of software producten. Er is een markt voor allerlei zaken waar mensen op de PC wel eens gebruik van maken. De mogelijkheden worden alleen beperkt door uw eigen fantasie.

E-producten zijn digitale producten, die geen fysieke verzending behoeven. Het is daarom erg makkelijk ze online te distribueren, mits u de juiste programmatuur daarvoor gebruikt.

Waarschijnlijk zijn we nog wel een paar mogelijkheden vergeten om geld te verdienen met uw website. De bottomline is echter dat er voldoende mogelijkheden zijn, mits uw website succesvol is en voldoende bezoekers trekt. Dat is altijd de eerste stap die gezet dient te worden.

Wilt u meer informatie over een bepaalde manier van geld verdienen met uw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

View Patrick van der Meer's profile on LinkedIn Follow zondervleugels on Twitter

Gratis rapport

Over de juiste kopteksten op een website


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com

Heeft u al een website, met weinig bezoekers?

Vraag om een Website Diagnose!!