Niet zomaar een cursus website bouwen

Een cursus website bouwen gaat meestal om de techniek. HTML, PHP, Javascript, u leert alle technische kneepjes van het vak. Helaas is dat maar ëën aspect van het vak.

Er zijn ook nog wat uitgebreider cursussen op de markt, doorgaans dan cursus webdesign genoemd. Deze cursussen besteden dan ook aandacht aan het ontwerpen. Met wireframes wordt daarbij stap voor stap een website opgebouwd, met doorgaans ook nog aandacht aan het artistieke aspect

Maar ook een dergelijke cursus webdesign mist het fundamentele aspect van het maken van een website.

We hebben het op deze website al vaker aangegeven: wat heeft u aan een prachtige website als die geen bezoekers trekt?

Bijna iedere cursus website bouwen besteedt geen aandacht aan hoe een website moet worden opgezet om bezoekers te trekken!

Tuurlijk, regelmatig wordt bij de cursus beschrijving ook het marketing aspect benoemd. Hiermee bedoelt men dat SEO (zoekmachine optimalisatie) technieken worden besproken. En ook SEA (adverteren bij zoekmachines) wordt besproken.

Maar zo goed als geen cursus beschrijft stap voor stap wat moet worden gedaan om een succesvolle website te bouwen.

Gelukkig is er een uitzondering

Deze website tracht de verschillende aspecten te benoemen die van belang zijn voor een succesvolle website. Heeft u alles gelezen, dan heeft u in ieder geval enig begrip voor de juiste aanpak.

Maar dat is nog geen stap voor stap begeleiding.

Die stap voor stap begeleiding is er echter ook, in de vorm van een Actie Gids. In feite is deze actie gids de enige juiste cursus website bouwen.

Een klein nadeel: de Actiegids is in het Engels, een Action Guide dus. Het vormt een integraal onderdeel van het ook op deze website besproken pakket Site Build It.

De actiegids als een gratis cursus

Maar het is ook mogelijk de Action Guide zonder aanschaf van dit pakket te lezen. En dit vormt dus eigenlijk een prima gratis cursus website bouwen.

U zult er bij het volgen van de Action Guide spoedig achterkomen dat het pas echt gaat leven wanneer u ook de bijbehorende tools kunt gebruiken. Gelukkig bevat Site Build It een proeftermijn van een maand.

U kunt de cursus dus met alle tools volgen. Bent u binnen een maand niet overtuigd van de kracht van Site Build It, dan krijgt u uw geld eenvoudig terug.

Heeft u meer begeleiding nodig?

Dat is zeer begrijpelijk. Zelfstudie via een actiegids, hoe goed ook, is niet aan iedereen besteed. Als uw tijd beperkt is, heeft u veel meer aan een cursus website bouwen waarbij u klassikaal de lessen volgt.

Een klassikale cursus geeft u de benodigde focus en motivatie, ook omdat u direct ook de resultaten van mede cursisten ziet.

Heeft u interesse in een dergelijke cursus website bouwen, Schrijft u dan nu in. Bij voldoende inschrijving zullen wij deze cursus geven, waarbij we met u contact zullen opnemen om datum, tijdstip en plaats te bespreken.

Kosten van de cursus zullen afhangen van het aantal deelnemers. De inschrijving is vrijblijvend. Indien de uiteindelijke datum of prijs niet voldoet kunt u nog altijd afzien van de cursus.

Schrijf u vrijblijvend in
Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Voornaam*
Achternaam*
E-mail adres*

P.S. Site Build It (SBI) is onlangs ge-upgrade naar SBI 2.0. Deze upgrade betreft de integratie van een toolset om van uw website een interactieve website volgens Web 2.0 te maken.

De upgrade was gratis, en de prijs voor SBI 2.0 is niet verhoogd. Dit bewijst waar SBI voor staat: een toolpakket dat continu technieken toevoegt om van uw website een succes te maken. Lees hier meer over SBI 2.0.


Keer terug van Cursus website bouwen naar Succesvolle Website Bouwen

View Patrick van der Meer's profile on LinkedIn Follow zondervleugels on Twitter

Gratis rapport

Over de juiste kopteksten op een website


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com

Heeft u al een website, met weinig bezoekers?

Vraag om een Website Diagnose!!