Onze Aanpak en Strategie

Een succesvolle website bouwen behoeft een goede aanpak, de juiste strategie. Wanneer u het concept begrijpt, en de juiste tools tot uw beschikking heeft, staat niets uw succes meer in de weg.

Verschil tussen offline en online

Om te komen tot een succesvolle website dient het verschil te worden beseft tussen de “normale” wereld en de online wereld. In de normale wereld is het zaak om jezelf te presenteren op de juiste locaties. Een populaire winkelstraat, bijvoorbeeld. En op die locaties presenteer je dan je producten of diensten in een etalage.

In de online wereld werkt het echter anders. Mensen lopen daar niet langs populaire locaties. In plaats daarvan zijn mensen gericht op zoek. Op zoek naar informatie. En via die informatie kiest de consument eventueel de af te nemen producten of diensten.

Informatie en Content

Wat houdt dit verschil nu in voor de te bouwen website? Op de eerste plaats dient een website dus niet te worden vergeleken met een etalage. Het heeft weinig zin uw producten te presenteren in een etalage, want er lopen geen mensen langs. In plaats daarvan is het van belang om informatie te bieden, en wel die informatie waar de mensen naar op zoek zijn.

Het begint dus bij het bieden van informatie, Content. Die informatie kan vervolgens gevonden worden, wat leidt tot verkeer, Traffic. Door de bezoekers te bieden wat men zoekt, en zelfs meer, wordt vertrouwen gekweekt, Pre-sell. En uiteindelijk kan dat vertrouwen worden omgezet in inkomsten, Monetizing. Dit proces, C-T-P-M, vormt de aanpak die men dient te volgen om tot een succesvolle website te komen.

Welke informatie?

De aardverschuiving in het denken die nodig is voor succes, zorgt natuurlijk direct voor vragen. Informatie? Welke informatie dien ik dan te bieden? Om dat te bepalen dient u te brainstormen. Een Brainstorm naar de juiste zoektermen dient te resulteren in een Site Concept waarmee u aan de slag kunt.

Met een Site Concept in de hand kunt u aan de slag met het bouwen van een site. Deze hoeft echter geen fancy design te bevatten, het draait immers om de informatie, de Content.

Uw nieuwbakken site dient bekend gemaakt te worden. Eenmaal bekend, zal uw informatie zorgen voor het broodnodige verkeer, de Traffic.

De informatie dient gebracht te worden op een manier die vertrouwen wekt. Er dient meer geboden te worden dan waar men om vraagt. Eenvoudige technieken leren u hoe uw informatie zorgt voor Pre-selling.

En uiteindelijk dient dat gewonnen vertrouwen omgezet te worden in inkomsten. Natuurlijk, de verkoop van uw producten of diensten, maar u kunt nog veel meer inkomstenbronnen aanboren, Monetize!!

Het C-T-P-M model vormt de basis voor een pakket dat u van begin tot eind begeleidt: Site Build It! U bent natuurlijk vrij om de op deze site aangeboden informatie naar eigen inzicht en met eigen tools te gebruiken. Maar het SBI pakket biedt u alle tools die nodig zijn om het C-T-P-M model te volgen.


Keer terug van De Aanpak naar Een Succesvolle Website Bouwen

View Patrick van der Meer's profile on LinkedIn Follow zondervleugels on Twitter

Gratis rapport

Over de juiste kopteksten op een website


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com

Heeft u al een website, met weinig bezoekers?

Vraag om een Website Diagnose!!